Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Καλοκαίρι - Ανοιχτή και τις νύχτες η πλαζ του Αστέρα

Ανοιχτή και τις νύχτες η πλαζ του Αστέρα.


Ανοιχτή θα είναι όλες τις καλοκαιρινές νύχτες η πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης από την 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Οι επισκέπτες με 10 ευρώ θα εισέρχονται στον χώρο και θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν κάποια ταινία στον θερινό κινηματογράφο. Παράλληλα θα προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα από τα μπαρ του ξενοδοχείου ίσης αξίας με εκείνη του εισιτηρίου.
«Η παραλία του Αστέρα έχει αποδείξει τα τελευταία 6 χρόνια πως διαθέτει τεράστια δυναμική και αντιστέκεται στην κρίση», ανέφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης κ. Πολυχρόνης Γριβέας, συμπληρώνοντας πως το 2012 διατέθηκαν 125.000 εισιτήρια (από 120.000 το 2011) παρότι είναι η ακριβότερη πλαζ της Αττικής. Μάλιστα φέτος ο Αστέρας μειώνει τις τιμές εισόδου στην παραλία και πλέον το ατομικό εισιτήριο εισόδου τις καθημερινές -για τους καλοκαιρινούς μήνες-, είναι 13 ευρώ (από 15 ευρώ πέρυσι) και τα Σαββατοκύριακα 23 ευρώ (από 25 ευρώ).
Μάλιστα στο πρώτο 5μηνο ο κ. Γριβέας εκτιμά πως τα εισιτήρια στην παραλία σημειώνουν αύξηση 3-4% σε σχέση με πέρσι. Ανοδο της τάξης του 10% με 15% παρουσιάζουν και τα έσοδα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος από τον Απρίλιο (έναντι μείωσης 18% το πρώτο τρίμηνο του έτους).
Ρώσοι, Τούρκοι και Αραβες τουρίστες επιλέγουν τον Αστέρα Βουλιαγμένης για τη διαμονή τους, με τις πληρότητες να προσεγγίζουν σήμερα το 80%. Σύμφωνα με τον κ. Γριβέα, η μεγάλη αύξηση που καταγράφει από τον Απρίλιο ο Αστέρας οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τις νέες αγορές που περιλαμβάνουν τη Ρωσία, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή.
Μάλιστα οι τουρίστες από τη Ρωσία επιλέγουν μόνο σουίτες και υπερπολυτελή διαμερίσματα, στις οποίες διαμένουν για αρκετές ημέρες. Ωστόσο, παραδοσιακά τις περισσότερες κρατήσεις πραγματοποιούν Ελληνες καταναλωτές και αμέσως μετά ακολουθεί η αμερικανική αγορά.

Πηγή εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου