Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Πολιτική : Στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, το συνέδριο του Ποταμιού.



Στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο του Λαυρίου , θα διεξαχθεί τελικά το Ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού (τις ίδιες ημερομηνίες 27-29 Ιουνίου) .
Αρχικά είχε ορισθεί η Αλεξανδρούπολη ως η πόλη που θα φιλοξενούσε το συνέδριο του κόμματος.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ομάδα του , "άκουσαν" τα μέλη και τους φίλους του Ποταμιού, και επέλεξαν να διευκολύνουν όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνέδριο και δεν θα τα κατάφερναν να καλύψουν τα έξοδα μιας τέτοιας μετακίνησης όπως αυτή της Θράκης..
Μετά από συζητήσεις των μελών στους κατά τόπους τομείς, έγινε ξεκάθαρο ότι ένα ανοιχτό συνέδριο πρέπει και θα είναι  πραγματικά προσβάσιμο σε όλους!
Η Θράκη παραμένει επόμενος συμβολικός προορισμός των ανθρώπων του Ποταμιού και όπως έγινε γνωστό  εκεί θα διοργάνωθεί το φθινόπωρο Ημερίδα για το περιβάλλον.
 Πρόκειται για μια  πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του κόμματος  και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Στόχος είναι να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και να ενημερωθούν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου