Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ελλάδα : Πολλαπλές εκρήξεις σε φρεάτιο της ΔΕΗ στην περιοχή της Ακρόπολης.(φωτο)



 Πάνω από 15 εκρήξεις έγιναν νωρίς χθες το βράδυ, σε Φρεάτιο της ΔΕΗ  στην περιοχή της Ακροπόλεως , στη συμβολή των οδών Ερεχθείου και Καββαλότι. 

Σε πεζοδρόμιο έξω από τις πόρτες των κατοίκων της περιοχής, βρίσκεται υποσταθμός της ΔΕΗ όπου  από υπερφόρτωση του δικτύου, προκλήθηκε βραχυκύκλωμα. Ακολούθησαν διαδοχικές εκρήσεις, φλόγες έβγαιναν από το φρεάτιο και μαύρος καπνός κάλυψε τα πάντα. Οι κάτοικοι με πυροσβεστήρες και  με κίνδυνο της ζωής τους, προσπάθησαν να κατευνάσουν την φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα , η αστυνομία απέκλεισε για ώρα την περιοχή, και φυσικά συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο έκανε εργασίες όλη τη νύχτα.

Το περιστατικό σήμανε την κινητοποίηση και της Αντιτρομοκρατικής  λόγω του ότι πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης βρίσκεται η οικία του Σ. Κεδίκογλου και αρχικώς υπήρξε η υποψία τρομοκρατικής ενέργειας η οποία τελικώς αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αρμόδιοι από την πλευρά της ΔΕΗ, διαβεβαίωσαν τους κατοίκους ότι θα αποζημιωθούν για όσες βλάβες προκλήθηκαν σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ενώ πρόκειται να διαθέσουν και συνεργεία καθαρισμού και επισκευής των κατοικιών που έπαθαν ζημιές από τις φλόγες και τον μαυρο καπνό.

Μένει τώρα να δωθούν και οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί καθώς από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Υποσταθμός της ΔΕΗ, που εκκρύγνυται  κάτω από τα πόδια πολιτών , αν μην τι άλλο ακούγεται εφιαλτικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου