Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πολιτική: "Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΩΞΗ" . Μια εκδήλωση για όσους δίνουν αγώνα να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους.




Τα μεγάλα ή μικρά προβλήματα του κλάδου των επιχειρήσεων, θα εξεταστούν / αναλυθούν στην ανοικτή συνάντηση που διοργανώνει ο Νότιος Τομέας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ την Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2015 στις 7:00 μ.μ., στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου.

Με την συμμετοχή επιχειρηματιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων, ελευθέρων επαγγελματιών, βιοτεχνών, και φίλων του Ποταμιού, θα συζητηθούν λύσεις στα προβλήματα του χώρου, που όπως δηλώνει και ο τίτλος της εκδήλωσης , βρίσκεται υπό καθεστώς  "δίωξης".




  
Στο δελτίο τύπου σχετικά με την εκδήλωση αναφέρεται μεταξύ άλλων : "Εδώ και πολλά χρόνια, οι Έλληνες επιχειρηματίες, είτε μικρομεσαίοι, είτε μεγαλύτεροι, βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα για τα περισσότερα εκ των οποίων, ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Το κράτος, ανεξαρτήτως πολιτικών ηγεσιών, ακολουθεί επί δεκαετίες μια μάλλον μυωπική πολιτική, αντιμετωπίζοντας τον επιχειρηματία, απλά σαν πηγή εσόδων και όχι σαν δημιουργό θέσεων εργασίας ή πλούτου για τη χώρα.

Ένα κράτος το οποίο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να σχεδιάσει για το μέλλον, να καθοδηγήσει τους διάφορους κλάδους της οικονομίας στα προβλήματα του ανταγωνισμού από το  εξωτερικό ή στην κινητροδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων. Ένα κράτος το οποίο "ισχυρίζεται" ότι θέλει και επιδιώκει επενδύσεις αλλά δεν παρέχει το ελάχιστο πλαίσιο για την υγιή επιχειρηματικότητα όπως π.χ. σταθερό φορολογικό σύστημα."

Στην εκδήλωση απαντήσεις θα δώσουν  οι βουλευτές   Χάρης Θεοχάρης,  Αντιγόνη Λυμπεράκη , Αλέξανδρος Χατσηδημητρίου, με την ευγενική συμμετοχή των Στρατή Μούγερ και Δημήτρη Τσιόδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου