Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κόσμος - Βιασμός 6χρονου κοριτσιού συγκλονίζει την Ινδία

.


Ένα κορίτσι έξι ετών απήχθη, βιάστηκε και εγκαταλείφθηκε σε ένα δρόμο στο Νέο Δελχί στο πιο πρόσφατο κρούσμα των βίαιων επιθέσεων σεξουαλικού χαρακτήρα που έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στην Ινδία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν αξιωματούχοι και μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας το σαββατοκύριακο.
Το κορίτσι, από την πόλη Γκούργκαον, δορυφόρο της πρωτεύουσας, εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο στην περιοχή Καπασίρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, όταν πληροφορίες γι' αυτό μεταδόθηκαν από ΜΜΕ.
"Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το βιασμό. Το κορίτσι αναρρώνει σε ένα νοσοκομείο", δήλωσε ο Ομ Πράκας, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
"Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή τη βάρβαρη πράξη αλλά έχουμε λίγα στοιχεία καθώς το κορίτσι δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση αφού έχει υποστεί σοκ", πρόσθεσε ο ίδιος.
Η εφημερίδα Times of India έγραψε ότι το θύμα είχε ειδωθεί για τελευταία φορά στο πλευρό ενός άνδρα περίπου 20 ετών και ότι είναι πιθανό να υπέστη βιασμούς από πάνω από έναν άνδρα.
Έχουν αναφερθεί πολλοί βιασμοί μετά τον μοιραίο ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί. Η επίθεση εκείνη είχε πυροδοτήσει βίαιες διαδηλώσεις και απαιτήσεις να υπάρξει προστασία για τις γυναίκες κι αυστηρότερο νομικό πλαίσιο εναντίον των βιασμών.

Πηγή news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου