Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική : Το Ποτάμι συζητά με τους Αχαιούς και μέσω των υποψηφίων του.




Ξεκινώντας από τους πολίτες της Πάτρας της κάτω Αχαιάς , των Βραχνείκων, η υποψήφια Βουλευτής με το Ποτάμι στον Νομό Αχαίας,  Ζωή Νεκταρία Αρβανίτη , προσπάθησε να αφουγκραστεί το μήνυμα των συμπατριωτών της.
Με συζητήσεις κι ερωταπαντήσεις,  επέλεξε, όπως όλα τα στελέχη του Ποταμιού από την ίδρυση του κινήματος έως τώρα, όπως και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης , να μην κάνει τον γνωστό μονόλογο των υποσχέσεων αλλά με συζήτηση , με την συλλογή επιθυμιών και ελπίδων , να συγκεντρώσει  το κατάλληλο υλικό  που θα επιτρέψει την επίλυση και βελτίωση των γνωστών προβληματισμών.  Εργασία δικαιοσύνη παιδεία. 

Ως συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας στην Επιτροπή Δια Ταύτα στο Ποτάμι, επισκέφθηκε και συζήτησε με τον Προιστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αχαΐαςκ. Νικόλαο Γυφτάκη.Ενημερώθηκε για τις ανάγκες αλλά κυρίως για την εξαιρετική προσπάθεια των ανθρώπων του τμήματος, καθώς και για την άψογη συνεργασία των 12 εθελοντικών ομάδων της περιοχής.
Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό της Πάτρας στην σχολή των Σαμαρειτών από την οποία και η ίδια είχε αποφοιτήσει και μαζί με την Αρχηγό του τμήματος, συζήτησαν τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που συνέβησαν τα χρόνια που μεσολάβησαν.
Η Υποψήφια Βουλευτής, συναντήθηκε  και με τον Περιφεριάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα,  με τον οποίο γνωρίζονταν από παλιά , και συζήτησαν για τα έργα τις προσδοκίες και τις ανάγκες της Περιφέρειας. 

Φυσικά δεν έλειψαν οι συζητήσεις κι ανταλλαγές απόψεων με τους συνυποψηφίους της στην Αχαΐα, οι οποίοι όπως αναφέρει , σχηματίζουν μια εξαιρετική ομάδα, σκεπτόμενωνκαι προοδευτικών  ανθρώπων.

Σύμφωνα με όσα μας είπε, η πεποίθησή της ότι την Κυριακή των εκλογών η πολιτική ζωή της χώρας θα αλλάξει μορφή και ρότα, ενισχύθηκε, μετά και από την επισκεψή της στα πάτρια εδάφη.

Φωτογραφίες










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου