Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ελλάδα - Σοκαριστικό Ντοκιμαντέρ Του Channel 4 Για Τη Χρυσή Αυγή «Σαπούνια και λαμπατέρ οι μετανάστες, εξορία οι αριστεροί» - Δες το βίντεο

Σοκαριστικό Ντοκιμαντέρ Του Channel 4 Για Τη Χρυσή Αυγή.


Σοκ προκαλεί ντοκιμαντέρ του Channel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ακόμη και στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ που πέρασαν ένα μήνα σε οργάνωση της ΧΑ και κατέγραψαν τις απόψεις και τις δράσεις της.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο εμφανίζεται και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Πλωμαρίτης, ο οποίος προτείνει να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια και λαμπατέρ. Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Κωνσταντίνος Γεωργούσης δήλωσε στο Channel 4: «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητά τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες».






Στο μεταξύ, εξορία στη Μακρόνησο προτείνει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο για τους «Ανθέλληνες Αριστερούς», όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο facebook, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις: «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν τη φύση του προγράμματος μέσα από τη σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ''προϊόντα'' που δεν θα εκτελούν εντολές...θα εκτελούνται».


Πηγή newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου