Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κόσμος - Η απίστευτης χλιδής έπαυλη που έβγαλε στο σφυρί ο Λανς Αρμστρονγκ [εικόνες]

Η απίστευτης χλιδής έπαυλη που έβγαλε στο σφυρί ο Λανς Αρμστρονγκ [εικόνες]


Η ζωή της υπερβολής και της υπερπροβολής που ζούσε ο, άλλοτε απόλυτος σταρ της ποδηλασίας και νυν στιγματισμένος από το σκάνδαλο ντόπινγκ, Λανς Αρμστρονγκ δεν θα μπορούσε να μην στεγαζόταν σε μια ανάλογου προφίλ έπαυλη 8.000 τετραγωνικών μέτρων.
Οι μέρες δόξας για τον Αμερικανό ανήκουν πια το παρελθόν και η χλιδή δεν του είναι πια τόσο απαραίτητη. Πρέπει να λανσάρει ένα άλλο πιο ταπεινό προφίλ προκειμένου να τον συγχωρήσει γρηγορότερα η κοινή γνώμη. Στο πλαίσιο αυτό έβγαλε στο σφυρί την έπαυλή του στο κεντρικό Οστιν. Οχι τσάμπα, βέβαια. Ζητούσε 10 εκατ. δολάρια για να δώσει τα κλειδιά. Τελικά τα έδωσε έστω κι αν δεν πήρε ούτε τα μισά από τα χρήματα που ζητούσε. «Η τιμή αγοράς του σπιτιού δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που ζητούσε ο Αρμστρονγκ», δήλωσε κομπάζοντας ο νέος ιδιοκτήτης.
Από την ισπανικού στιλ κατοικία ξεχωρίζει το media game room όπου ο Αρμστρονγκ είχε κρεμάσει τις επτά κίτρινες φανέλες του νικητή στον Γύρο Γαλλίας. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο Αμερικανός ζούσε σαν βασιλιάς.







Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου