Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ελλάδα - Γεωπολιτικές Εξελίξεις και Διπλωματία στο Αιγαίο: Ο Ρόλος της Ελλάδoς



Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ιωάννης Καποδίστριας διοργανώνει και σας προσκαλεί στο συνέδριο με θέμα: «Γεωπολιτικές Εξελίξεις και Διπλωματία στο Αιγαίο: Ο Ρόλος της Ελλάδoς». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. έως 18:30μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης, Λ. Συγγρού 130 (δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο).



Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δικηγόρος και Επίκουρος Καθηγητής διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Άγγελος Συρίγος, ο Καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο Αντιναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, κ. Βασίλειος Μαρτζούκος, ο Ειδικός Επιστήμων Διεθνούς Δικαίου Θαλλάσης, κ. Παύλος Φωτίου, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ) και ο Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας, κ. Προκόπιος Μέριανος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ioaniskapodistrias@yahoo.com ή στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας http://ioanniskapodistrias.org.gr/ Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου