Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική: Προσυνεδριακές διαδικασίες για Το Ποτάμι-Παλαιό Φάληρο






Σε προσυνεδριακό αναβρασμό βρίσκονται οι ΤΟ του Ποταμιού ανά την Ελλάδα.
Το Ποτάμι «ακούει»  εθελοντές και φίλους ώστε να φθάσει με τις δικές τους προτάσεις στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβρη.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 9-10-2015, η Α. Προσυνεδριακή συνάντηση των εθελοντών και φίλων του Ποταμιού στο Παλαιό Φάληρο.
Με δεδομένη την επιθυμία και από κοινού απόφαση των εθελοντών του κινήματος,  να μην έχουν γραφεία σε κανέναν Δήμο της χώρας, οι συντονίστριες Παλαιού Φαλήρου για Το Ποτάμι, Αθηνά Μαρκάκη και Ζωή Αρβανίτη για ακόμα μια φορά να ενισχυσαν τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής, οργανώνοντας σε ένα ακόμα κατάστημα  της «μεγάλης γειτονιάς μας» τη χθεσινή πρώτη συνάντηση.
Στην συζήτηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του κόμματος στην Β Αθηνών Γιώργος Αμυράς,ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Καρακατσούλης, ο Οικονομικός αναλυτής και συντονιστής του Οικονομικού τομέα πολιτικής, Δημήτρης Γκιόκας και πλήθος εκλεκτών μελών και φίλων.
Συμφωνα με όσα μας δήλωσαν : «Το Ποτάμι με σχεδόν ενάμισι χρόνο ζωής συμμετείχε σε δυο εκλογικές διαδικασίες, σε ένα δημοψήφισμα και έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα. Η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη γιατί τα καταφέραμε σεβόμενοι πλήρως τον Έλληνα ψηφοφόρο, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της λογικής και της αλήθειας μακριά από τις λαικίστικες μικροπολιτικές του παρελθόντος. Δεχτήκαμε πολύ λάσπη και καταφέραμε να ενώσουμε εναντίον μας όλα τα κόμματα, που προσπαθούν να συντηρήσουν τη νοοτροπία των κομματικών στρατών.
Το Ποτάμι από τη στιγμή της ίδρυσής του είχε προτεραιότητά του τη χώρα, γεγονός που αποδείχτηκε με τη στάση που υιοθέτησε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα εντός και εκτός Ελλάδας προκειμένου να διασφαλιστεί η Ευρωπαική προοπτική της χώρας. Ιδιαιτέρως σημαντική υπήρξε η συμβολή του στην αλλαγή νοοτροπίας του πολιτικού σκηνικού της χώρας, καθώς  πρώτο το Ποτάμι ανέδειξε και έκανε πράξη  την ανάγκη εθνικής συνεννόησης.
Το Ποτάμι, λοιπόν, βρίσκεται σε Προσυνεδριακές διαδικασίες εν όψει του Συνεδρίου, που  θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο και πιστό στις αρχές του και με την ενεργό συμμετοχή των εθελοντών του διαμορφώνει το βηματισμό του προς το Συνέδριο.
Τόσο καιρό έχει δημιουργηθεί έντονη παραφιλολογία για το ποιός κρύβεται πίσω από το Ποτάμι. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης. Πίσω από το Ποτάμι κρυβόμαστε, όλοι εμείς οι εθελοντές του, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, που αποφασίσαμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη προσυνεδριακή συνάντηση επί των προτάσεων όπως αυτές διαμορφώθηκαν και καταγράφηκαν και σας θέλουμε μαζί μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου